Portfolio

Enkele voorbeelden & vaste klanten

Wat lieve woorden

Van klanten, contacten & cursisten

  • Testimonial #06
  • Testimonial #07
  • Testimonial #02
  • Testimonial #05
  • Testimonial #01
  • Testimonial #03
  • Testimonial #04

Samenwerken met Maria is altijd een plezier! Haar niveau ligt hoog en dat maakt schakelen makkelijk en efficient. Maria's copywriting is altijd spot on, meestal in één keer goed. Dat komt door haar enorme creativiteit, maar ook door haar grote SEO-kennis. Nogmaals, erg fijn samenwerken!

B Wagenaar / S&D Interactive Media

Erg blij met het advies van Maria. Zeer kundig en gericht advies voor een goede vindbaarheid van mijn website. Een echte SEO queen wat mij betreft. Go!

Jaime Frias Amadori / Frias Food Choaching

Van eerste webdesign tot laatste artikel; met haar scherpe (SEO) teksten en feilloze gevoel voor beeld, is precies díe sfeer neergezet die bij BAQ-fiets past. En daarmee spreken we exact de juiste doelgroep aan. Knap.

Grillmeister Joeri / BAQ-fiets BBQ-cateraar

I've worked with absolute pleasure together with Maria. She is one of the best creative, content creators and leaders in the field. She knows her audience, brands and is digital savvy. She is the "mother of ELLE.nl" and one of the key ingredients of the huge succes of ELLE.

J. Vizir / Digital director

Maria weet een SEO-verhaal, dat voor velen abracadabra is, op een hele begrijpelijke manier te brengen. En geeft praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt. Ik weet het een en ander van SEO, maar Maria gaf mij echt inspiratie: direct na de workshop de teksten op mijn site aangepast. Inmiddels sta ik met drie belangrijkste zoektermen voor mijn bedrijf bovenaan in de zoekmachines. Aan de vierde wordt gewerkt!

N. Groen / Fotograaf

Ik ben mijn nieuwe website al aan het zoekmachine-proef maken naar aanleiding van jouw les. Heel veel werk en heel veel dank!

M. van Eijk / SEO cursist

Er is een hele nieuwe wereld open gegaan! Moet nog veel ontdekken en leren. Maar WOW.

C. van der Tuin / Workshop