Over mij

  • Maria de Wit

    Maria de Wit

    Owner ContentMade

Content Specialist & Growth Consultant

Van niets iets maken. Dat trekt mij aan in online. 12 jaar lang heb ik veel liefde gestoken in diverse prachtsites; o.a. ELLE.nl (van 0 naar 3 mln bezoekers p/mnd). En veel ervaring opgedaan in het bloeiende digitale landschap. In 2017 wilde ik terug naar die zolder waar alles mogelijk was en ben voor mijzelf begonnen.

Eenmaal aan de slag als freelancer sijpelden er wekelijks mails binnen van contacten, bekenden en ondernemers - groot en klein - op zoek naar eerlijk en betrouwbaar online advies. Voor mij was dat hét teken om mijn opgebouwde kennis om te zetten in een bedrijf: ContentMade.

Waarom ContentMade?

De naam is een samenvoeging van 'Custom Made' en 'Content'.

  • Content in de breedste zin van het woord. Content ís king (vooral online). Content ook vanwege mijn passie voor het geschreven woord, getuige mijn achtergrond als journalist.
  • Custom made, want geen site of strategie is hetzelfde.

Organic Growth anno 2021

Anno 2021 heb ik met ContentMade al vele klanten, bedrijven en studenten mogen helpen met organische groei. Middels workshops, kennissessies, content, consult en strategieën. En blijf dat met heel veel plezier doen! Een greep uit mijn portfolio vind je hieronder en op LinkedIn. Hier op de site vind je ook actuele informatie over mijn SEO-workshops (en kun je je uiteraard meteen inschrijven).

Ruim 15 jaar digitale ervaring samengevat:

CONTENT STRATEGIE & PRODUCTIE

SEO COPYWRITING & WORKSHOPS

ORGANIC GROWTH

MANAGEMENT & CONSULT

ONLINE MARKETING

GASTSPREKEN

2020

SEO-workshops voor beginners (uitgesteld)

& Stoomcursus Online Marketing voor ZZP'ers en MKB (coming soon)